Referenssit

Olemme toimittaneet satoja projekteja yrityksille, yhteisöille ja julkishallinnolle. Yhteistyömme perustuu pitkäaikaisille asiakassuhteille ja jatkuvalle tuotekehitykselle. Tyytyväiset asiakkaamme tietävät saavansa luotettavaa palvelua mitä erilaisimmissa digitaalisissa kysymyksissä. Hoidamme jokaisen projektin yksilöllisesti alusta loppuun, asiakkaiden muuttuvat tarpeet huomioiden. Uudet ideat ja näkökulmat ovat myös osa laadukasta asiakaspalveluamme. Tavoitteena ei ole pelkästään täyttää asiakkaan odotukset, vaan ylittää ne!

Asiakkaamme edustavat useita toimialoja

Hallinto-ja tukipalvelutoiminta, sosiaali- ja terveyspalvelut, työllisyyspalvelut, maa-, metsä- ja kalatalous, sähkö- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta, rakentaminen, autokatsastus, elintarvike- ja leipomoala, henkilöstöpalveluala, koulutus, taiteet, viihde, virkistys...

"Softersin tuttu tiimi pitkältä ajalta tuntee alamme ja tarpeemme. Tiedämme saavamme heiltä ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan."
Tomi Hukari, ICEPRO

"Olemme saaneet Softersista luotettavan yhteistyökumppanin, jonka kanssa jatkuva kehitystyömme sujuu aina mutkattomasti tiukoissakin aikatauluissa."
Sirpa Alapiessa, Oulun kaupunki

Solutions at your reach

Softers Oy, Alasintie 3-7, 90400 Oulu
softers@softers.net

Kaikki oikeudet pidätetään
© Softers Oy 2001 - 2024

 
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja