Kotisivut

Varmista näkyvyytesi webissä

Webissä etsitään, vertaillaan, tiedustellaan - ja ostetaan. Kaikki käy helposti mobiililaitteilla. Softers auttaa sinua varmistamaan, että yrityksesi tai organisaatiosi tuotteet ja palvelut löytyvät, erottuvat edukseen sekä ovat helppoja käyttää.

Toteutamme yrityksellesi yksilölliset, responsiiviset kotisivut sekä opastamme hakukonenäkyvyyteen ja sosiaaliseen mediaan liittyvissä kysymyksissä. Pääset liikkeelle pienelläkin budjetilla!

Verkkotunnus ja palvelintila

Näkyäkseen internetissä kotisivusi tarvitsevat verkkotunnuksen ja palvelimen, johon sivut sijoitetaan. Softers on Viestintävirastoon rekisteröitynyt verkkotunnusvälittäjä: Verkkotunnuksen Verkkotunnus, domain-nimi on kirjaimista muodostettu osoite tietylle verkkosivulle tai -palvelulle. rekisteröinti, käyttöönotto, ylläpito ja web-hostingWeb-hosting, web-hotelli on palveluntarjoajalta vuokrattavaa palvelintilaa verkkosivuille ja -palveluille. –palvelu järjestyvät Softersilta avaimet käteen –periaatteella, yhdessä tai erikseen. Yrityksesi tai organisaatiosi nimi verkkosivu- ja sähköpostiosoitteena antaa vakuuttavuutta toiminnallesi.

Pientä päivitystä

Tarvitsevatko kotisivusi pientä päivitystä ”tähän päivään”, mutta juuri nyt ei ole aika laajoille muutoksille? Ehkä sivustosi kannattaisi muuttaa responsiiviseksi?Sivujen toteutustapa, joka huomioi erilaiset päätelaitteet. Sivujen sisältö mukautuu kunkin näyttöpäätteen mittoihin eikä esimerkiksi älypuhelimella selattavaan sivuun tule vaakavierityspalkkeja. Jo muutamilla asiantuntevilla ulkoasu- ja rakennemuutoksilla saamme kasvatettua sivustosi myönteistä käyttökokemusta!

Totetutimme asiakkaallemme kevyen ulkoasu-uudistuksen, jossa sivujen rakenne muutettiin responsiiviseksi. Samalla neuvoimme asiakastamme sosiaalisen median palveluiden käyttöönotossa ja liitimme sivustolle uutisvirtaliitännäisen.

Eräs pitkäaikainen asiakkaamme on vuosien mittaan laajentanut perussivustonsa yhteyteen useita eri web-järjestelmiä sisältävän kokonaisuuden. Asiakkaan toiminnan kehittymisen myötä sivustolle on toteutettu myös ulkoasu- ja rakenneuudistuksia. Keskittämällä web-palvelunsa Softersille asiakkaamme tietävät saavansa luotettavaa, toimialansa tuntevaa palvelua nopealla vasteajalla. Tutun tiimin kesken jatkokehittäminekin käynnistyy ketterästi ilman hidastavia perehdyttämisvaiheita.

Me tunnemme asiakkaittemme tarpeet!

Softersilla on runsaasti kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä lukuisille eri toimialoille: Hallinto-ja tukipalvelutoiminta, sosiaalipalvelut, maa-, metsä- ja kalatalous, sähkö- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta, rakentaminen, autokatsastus, elintarvike- ja leipomoala, henkilöstöpalveluala, koulutus, taiteet, viihde, virkistys...

Valitse luotettavat ja kilpailukykyiset palvelumme! Tiedustelut

Avainsanat: kotisivut, verkkotunnusvälittäjä, verkkotunnus, domain-nimi, web-hotelli, web-hostaus, responsiivisuus, hakukonenäkyvyys, käyttökokemus

Solutions at your reach

Softers Oy, Alasintie 3-7, 90400 Oulu
softers@softers.net

Kaikki oikeudet pidätetään
© Softers Oy 2001 - 2024

 
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja