Asiakaskohtaisia ratkaisuja

Sähköiset asiointipalvelut kuuluvat yhä useamman yrityksen ja julkisyhteisön verkkostrategiaan.

Kuntalaisille suunnatut, uudet sähköisen median palvelut ovat osoittautuneet toimivaksi tavaksi kommunikoida kuntalaisten ja päättäjien välillä.

Softers on tehnyt jo pitkään uraa uurtavaa yhteistyötä kuntien ja kaupunkien kanssa kehittääkseen ja parantaakseen kuntalaisten palveluita kustannustehokkaasti. Palveluiden helppo laajennettavuus on ollut tärkeässä roolissa toimittajaa valittaessa.

Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja, joissa perustuotteemme ympärille on räätälöity asiakkaan erityistarpeisiin sopivia, täysin uusia moduuleja.

 

POHTO:  laajat, räätälöidyt järjestelmät koulutustarjonnan, viestittämisen ja yritysanalysointien tueksi, www-sivustojen suunnittelu ja toteutus, integraatiot olemassa oleviin tietojärjestelmiin

Tornion kaupunki: www.tornio.fi verkkopalvelu, Softers WebCreate julkaisujärjestelmä, hajautettu ylläpito ja käyttöoikeuksien hallinta, Intra- ja Extranet, palvelun ulkoasu ja lukuisat toiminnot.

Suomen Kodinkonekauppa: Kodinkoneiden verkkokauppa, Softers WebCreate julkaisujärjestelmä, maksurajapinnat sekä integraatio Nordean osamaksukauppapalveluun, ulkoasun suunnittelu ja räätälöidyt erityistoiminnot.

SOL konserni: Lukuisia toimituksia SOL-konsernin yrityksille, verkkopalvelut ja palveluiden graafinen ilme, julkaisujärjestelmät, SOL Henkilöstöpalveluiden rekryjärjestelmän tekninen toteutus ja jatkokehitys, Sol Ilmatar -palvelun tekninen toteutus ja yhteistyö Foreca sääpalveluiden kanssa.

Molskis: verkkokauppajärjestelmä, maksujärjestelmä, www-sivuston toteutus

Aloite Oululle: kuntalaisaloitteen hallintajärjestelmä, myös mobiiliversiona

Budget ja Helkama-auto: Graafinen suunnittelu, web-sivusto ja julkaisujärjestelmä

Perheleipurit: Perheleipureiden ja omistajayritysten verkkopalveluiden toteutuksia, graafista suunnittelua, julkaisujärjestelmätoimituksia, asiakaskohtaisia erityistoteutuksia

Oulun kaupunki: Kymmeniä projekteja toimintojen tehostamiseen ja automatisoimiseen mitatuin tuloksin, graafisia toteutuksia; esitteitä, julisteita www-grafiikkaa, tekstiviestipalveluita, integraatioita kaupungin järjestelmiin, jne...